Skyddsängel

Skyddsängel

SKYDDSÄNGEL

En skydds ängel är vår alldeles personliga beskyddare som alltid ser till vårt bästa.  Din egen skyddsängel är en speciell som är vid din sida från den dagen du föds för att hjälpa dig närmare ljuset. Din ängel vill hjälpa dig. Dessa änglar finns nära oss. Deras intresse ligger i de händelser som finns inom den mänskliga och fysiska manifestationen. De tycker mycket om de andra änglarna de förmedlar budskap och energi från det gudomliga till oss och tvärtom. De är våra allra närmaste följeslagare. Vi får dem då vi föds och de följer oss under hela vår inkarnation på jorden. De hjälper oss att födas och att dö då det innebär förändringar av vårt medvetande tillstånd. De hjälper oss att arbeta med vår egen unika livsplan för detta livet. De skyddar oss och hjälper oss när vi får problem de har möjlighet att kalla in alla de andra ängla styrkorna när det behövs. Men de lägger sig inte i våra affärer eller vad vi med viljan väljer att ägna oss åt om vi inte ber dem om råd.

 När du ber dem om hjälp ska du vara så noggrann som möjligt, så precis du kan när du ber om det du vill ha. Det är viktigt att du har en god och kärleksfull intention ? vilja.

De lägsta änglakörerna sänds till oss som skyddsänglar. Skyddsänglarna kan inverka på våra sinnen och våra föreställningar och genom dessa samma själsförmögenheter på vår vilja. Inte endast de döpta utan varje person, inklusive barn, tar emot en skyddsängel, som stannar kvar hos oss även i himlen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0