Försvinnande

Kan bara säga att Jodi Picoult lyckas engagera läsaren från första sidan.
Jodi Picoult är en helt suverän författarinna och Försvinnande är en riktig bladvändare.Jag känner att jag måste köpa andra böcker som hon har skrivit så idag har jag beställt  Allt för min syster..
Försvinnande är spänning på högsta nivåTänk er själva vad skulle hända om du upptäcker att du inte är den du tror dig vara? Om dina goda gärningar istället visar sig vara onda? Om minnen du förträngt skulle komma tillbaka och hota din framtid?
image199
Jodi Picoult har skrivit 14 böcker jag vet inte om alla är utgivna på svenska.Hon kommer från USA  och bor i Hanover, New Hampshire med sin man och sina tre barn.

image198

Delia Hopkins har haft en idyllisk uppväxt i det lantliga New Hampshire tillsammans med sin pappa som är änkling. Nu har hon själv en liten dotter, en fästman som älskar henne och en egen spårhund som hjälper i arbetet med att finna försvunna personer. Men när Delia är mitt uppe i förberedelserna för sitt bröllop börjar märkliga minnesbilder dyka upp i hennes huvud, minnen som inte alls överensstämmer med den barndom hon trott sig ha haft. Snart knackar polisen på dörren och en hemlighet avslöjas som får Delias hela tillvaro att falla samman. Chockad och förvirrad måste Delia försöka pussla ihop sanningen om sig själv och om de människor hon älskar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0