Boktips

Nu va det så att jag har varit inne i en riktig mördarlösarperiod.Jag kände att jag behövde läsa nåt skojigt men ändå allvarligt.
Så fick jag se den här boken Gå vidare av Anna Maxted.
Kan bara säga LÄS DEN!! Guu va stollig bok.

image164

Gå vidare:
 Helen Bradshaw lever inte direkt det liv hon drömmer om utan borde verkligen gå vidare. Hon har ett halvtrist jobb på en tjejtidning, en skruttig gammal bil, umgås flitigt med sina väninnor och delar lägenhet med två hopplösa killar. Dessutom har hon en hel radda misslyckade förhållanden bakom sig med män som inte ens kommer i närheten av det acceptabla för en pojkvän. Det enda riktigt kära hon har i livet är katten Tjockis.
Så plötsligt dör hennes pappa i en hjärtattack och allt i Helens liv blir ett enda kaos. Kontakten med mamman ställs på sin spets, den senaste pojkvännen åker ut, hon tjafsar med sina väninnor och när hennes bil gått sönder och till och med katten blivit sjuk inser hon att ingen kan förändra hennes situation förutom hon själv.

Med humor och värme och skoningslös ärlighet får vi ta del av Helen Bradshaws både lyckade och mindre lyckade äventyr...
Med sin medryckande och rappa stil lyckats väl med sin underhållande debutroman om en ung kvinna som lyckas vända en livskris till något positivt.


Anna Maxted arbetar som journalist och bor i London med man och son.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0