Boktips!


Det här är den bästa boken jag har läst på länge.Mycket välskriven och spännande.Det känns som att den här boken kommer att bli en film!Den här måste ni läsa!
Sommaren 1970 försvinner en liten pojke från Kristinebergs tunnelbanestation i Stockholm. En främmande kvinna tar honom vid handen och går därifrån, och han är borta. Många år senare försvinner också pojkens bror, Joel Klingberg. Hans fru vänder sig till Danny Katz, makens gamla vän från försvarets tolkskola, ett språkgeni med solkig bakgrund, och ber honom om hjälp. Katz går motvilligt med på att börja leta, och upptäcker snart att det finns fler hemligheter i den mäktiga familjen Klingberg. När någon försöker sätta dit honom för mord blir hans sökande också en kamp för överlevnaden. 
Skuggpojken är en resa in i människans djupaste mörker, en värld där inte ens döden betyder slutet.
Med Skuggpojken inleder pseudonymen Lucifer en serie noir-thrillers med Danny Katz i huvudrollen.

Den här boken var mycket bra och spännade.Kan bara säga läs den!Jag har läst alla de andra böckerna som Wennstam har skrivit och jag har gillat dem alla.
Stenhjärtat är andra delen i hennes nya trilogi. Mamman har sikte på disken där framme. Det är flera meter kvar men sköterskan i luckan har redan sett hennes panik, och ställer sig upp. "Hjälp mig! Ni måste hjälpa mig. Hon andas inte. Hjälp henne!" De kommer in till Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm fredagen den 16 december, när resten av stadens barnfamiljer hänger sig åt adventsyra. Men det kommer inte att bli någon god jul för lilla Gloria, hennes syskon, mamma Pernilla och pappa Andreas. En olycka med ett spädbarn inblandat är illa nog. Men när misstanken om brott väcks kan ingen riktigt värja sig. Vem ger sig på en sex månader gammal baby? Det blir kriminalkommissarie Charlotta Lugns och målsägarbiträde Shirin Sundins sorgliga uppgift att ta reda på.

 Nu har jag läst den sjätte boken om barnmorskan Cecilia. Den här var läsvärd den med.
När Cecilia vaknar upp på sjukhuset efter en mindre hjärtinfarkt vet hon med isande visshet att hennes liv måste förändras. Det känns omöjligt att gå vidare i äktenskapet, drömmen om en familj som håller ihop för alltid går i kras.
Även för systern Susanna väntar dramatiska förändringar och härigenom svetsas systrarna samman mer än någonsin. Susanna visar oväntad handlingskraft trots att hon ställs inför sin tuffaste utmaning. Medan Cecilia kämpar med att komma på fötter och hitta ny balans i livet försöker hon också komma tillbaka i sin yrkesroll. Hon återgår till arbetet på förlossningskliniken samtidigt som avdelningen drabbas av ett hårt slag: chefsbarnmorskan Tatiana försvinner spårlöst. Cecilia borde förstås lämna ärendet åt polisen, men kan inte låta bli att engagera sig. Långsamt går sanningen upp för henne och den är mer skrämmande än någon kunnat tro.
Nattsländan är den sjätte romanen i serien om barnmorskan Cecilia Lund. De fem tidigare heter Bedragen, Systerskap, Hittebarnet, Tigerkvinnan och Modershjärtat.(om böckerna + bilder lånade hos Adlibris)Kommentarer
Postat av: Ragnvi

Morning o God fortsättning till dig o de dina!
Böckerna har jag inte läst men kanske hinns det med...
Kramen!
Ragnvi

PS. Lycka till med studierna

2014-01-05 @ 06:58:38
URL: http://rankans.blogg.se
Postat av: Gubben

Just nu håller jag fortfarande på med boken om Zlatan. Vet inte varför det går trögt att läsa den. Brukar annars tycka om att läsa böcker.

2014-01-05 @ 08:06:56
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Susan

Verkar som bra böcker=) Åhhh...måste ta tag i mitt läsande igen...har tappat det känner jag.

Hoppas att du får en bra dag vännen=)

Kramar

2014-01-05 @ 09:33:08
URL: http://susan.itelit.com
Postat av: Veiken

NU får jag dåligt samvete. Jag har varit riktigt slö det senaste med att läsa böcker! Det är dags igen! Ha det gott! Kramar

2014-01-05 @ 09:55:13
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Inga M

Vilka bra boktips! Tackar! Det har varit läsarväder den här helgen och jag kämpar med en bok jag egentligen inte gillar men vill nu läsa den till slut: Kallentofts Höstoffer. Jag har försökt förut men avbrutit läsningen. Alla säger att den ska vara så bra och jag vill ge den en chans till.
Ha en fortsatt trevlig helg!

2014-01-05 @ 10:05:30
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Pernilla

Tack för tipsen. Dina tios går nästanalltid hem hos mej. Jag gillar verkligen Katerinas böcker men jag ligger som vanligt efter i läsningen. Har flera av henne som ligger på hög.
Vill ju läsa dem i ordning, annars är det ju fusk.
/P

2014-01-05 @ 10:14:23
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: ansepanse

tack för boktipsen :)
verkar vara jättebra böcker
kramar

2014-01-05 @ 11:27:31
URL: http://kinaguld.blogg.se
Postat av: Anonym

Hade önskat att jag orkat läsa mer men det fungerar dåligt sen jag blev sjuk, det blir lite mycket intryck att sortera för hjärna

2014-01-05 @ 13:38:08
URL: http://thewaybacktobalsby.se
Postat av: ♥ Carina ♥

Tack för dina boktips! Katarina Wennstams böcker gillar jag, har dock inte läst den där än :)
Du ser väl vad jag läser just nu (hö. kolumnen på min blogg) ;)
Kram

2014-01-05 @ 14:31:21
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Bosse Lidén

Alltid trevligt med boktips. Den första är given. Författaren är från Falkenberg och har även gett ut skivor. Carl-Johan Wallgren. Första gången han ger sig på en spänningsroman.

2014-01-05 @ 17:51:51
URL: http://bosseliden.wordpress.com
Postat av: Lotta

Lysande! Du har alltid en massa spännande böcker att delge oss :-)

Trevlig afton till dig!

Kram

2014-01-05 @ 18:32:56
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Cissi

Tack för tipset (2 av 3 har jag läst) :D

2014-01-08 @ 13:41:06
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0