div id="wrapper">

Blåsippan

Blåsippan är en av de finaste blommorna jag vet❤️Iallafall här i Sverige 
2015-04-27 @ 21:38:51 Permalink växter Kommentarer (7) Trackbacks ()


Boktips


Jag har läst två böcker av Jojo Moyes och jag kan bara säga läs dem.
Innan jag läste dem så läste jag hennes bok Livet efter dig och jag kan bara säga att det var den bästa bok som jag hade läst på många år.De här två andra böckerna var otroligt bra de med .Jojo Moyes skriver på ett sånt sätt som berör mig och historierna som jag har läst stannar kvar hos mig länge.
 
 
Frankrike, 1916. Sophie Lefevre driver tillsammans med sin syster familjens hotell i hemstaden medan deras män slåss vid fronten. När den nye tyske kommendanten får syn på Sophies porträtt  målat av hennes make Edouard  föds en farlig besatthet som kommer att tvinga Sophie till ett ödesdigert beslut.
London, 2006. Sophies porträtt hänger hemma hos Liv Halston. Ett slumpartat möte avslöjar målningens verkliga värde och dess turbulenta historia, och hotar att vända upp och ner på Livs tillvaro.
Sophies historia är berättelsen om två unga kvinnor, åtskilda av ett sekel, som förenas i sin beslutsamhet att slåss för det de älskar mest  oberoende av vad det kostar...
 
London 1960. När Jennifer Sterling vaknar upp på sjukhus minns hon ingenting  inte den tragiska bilolyckan som gjort att hon hamnat där, inte sin man, inte ens vem hon är. Hon känner sig som en främling i sitt eget liv. Tills hon råkar hitta ett passionerat brev, undertecknat B, som ber henne att lämna sin man.

Många år senare, 2003, hittar journalisten Ellie samma gåtfulla brev i arkivet på tidningen där hon arbetar. Hon blir besatt av historien bakom, och hoppas att den ska kunna återuppliva hennes haltande karriär. Om dessa två älskande fick ett lyckligt slut, kanske hon också kan bringa reda i sitt eget komplicerade kärleksliv? Ellies sökande kommer att skriva om historien och hjälpa henne att inse sanningen om sin egen, moderna romans.                           
2015-04-19 @ 21:33:27 Permalink Böckernas värld Kommentarer (14) Trackbacks ()


Påsklovet

 
Den här runstenen är daterad från 1000talet ekr och står utanför klosterkyrkan i Vadstena.
Hejhopp!
Jag  har haft ett härligt påsklov och solen har vista sig nästan alla dagar.Jag har sett massor av vårtecken :blåsippa,vitsippa,svanar,tranor och massor av knoppar.
jag älskar verkligen den här tiden.det är underbart.
Vi har varit och hälsat på min moster i Vadstena och min farbror +fru i Motala och min väninna Ebba och hennes barn.
jag har även kollat in olika runstenar ,har fått för mig att kika på dem alla kyrkor i de områden som jag brukar besöka har jag ju sett så nu går jag på runstensjakt😃
2015-04-10 @ 21:29:00 Permalink Speciella dagar Kommentarer (8) Trackbacks ()


RSS 2.0