div id="wrapper">

Påsklov

 
Nu jobbar jag två dagar till sen väntar ett långt och härligt(hoppas jag)påsklov.påskafton ska tillbringas med mina föräldrar och mina ungar🐣
vi har inga planer mer än att bara ta det lugnt.Ibland är det himla skönt att inte ha några måsten.Det enda som är inplanerat är ett besök hos min moster i Vadstena och en väninna i Motala.
har ni några planer för påsken.?

2015-03-31 @ 19:39:02 Permalink Speciella dagar Kommentarer (22) Trackbacks ()


Trögt

 
Jag kan inte få fart på min blogglust!det här har ju pågått en längre tid så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen!får ge det lite mer tid så får jag se om lusten kommer tillbaka!annars stänger jag ner för gott!
bra saker just nu:
våren är verkligen på väg till helgen blir det sommartid!
jag har nästan bokat nästa resa,nästan tänker ni ja det är på planeringsstadiet men det lutar åt att vi åker till Sardinien i 6dagar sen fortsätter vi tillbaka till vårt älskade Tossa de mar där vi tänkt att stanna i 9 dagar. Så nu är det bara lite bokningar kvar😊
snart har jag påsklov!
 
 
2015-03-23 @ 19:44:00 Permalink Tankar Kommentarer (17) Trackbacks ()


vackert i rött

Nu har jag kollat igenom alla mina bilder från Fuerteventura. Det är nåt speciellt att se på bilderna och minnas allt från resan som man har gjort.
Tänk att ha en sån här pelargoniahäck här hemma:)
Bouganvillan blommade så fint.
mm visst är den vacker...
 
2015-03-16 @ 18:46:12 Permalink växter Kommentarer (12) Trackbacks ()


Gåva

Jag har skrivit recensioner om Åsa hellbergs böcker och fått respons av författarinnan varje gång!så himla roligt och jag älskar hennes böcker❤️
Jag fick ett mail av Åsa där hon skrev att hon ville ge mej hennes nya bok och titta igår damp den ner i brevlådan så nu ska jag läsa och njuta av hennes nya roman!
tack Åsa för boken❤️
 
 
2015-03-11 @ 19:44:30 Permalink Böckernas värld Kommentarer (8) Trackbacks ()


Tillbaka

 
Efter att ha laddat upp med D-vitamin.
vi har haft sol alla dagar och det har varit mellan 20-25 grader varje dag.underbart som ni säkert förstår.
det är nåt speciellt att gå på de här stränderna som finns på fuerteventura man ser inte mycket folk och man kan välja en plats där man nästan är helt ensam.
 
2015-03-03 @ 20:52:30 Permalink Resor jag gjort Kommentarer (15) Trackbacks ()


RSS 2.0