div id="wrapper">

Höstdagsjämning

På onsdag är det höstdagsjämning och det blir mörkare för varje dag!usch jag avskyr den här mörka tiden men än så länge är det grönt ute men fy då november kommer då rymmer jag nog min väg😜.Jag försöker vara ute varje dag på en promenad för att få motion och frisk luft men förra veckan blev det inte alls mycket det  spöregnade hela veckan.då menar jag verkligen spöregnade det var klass ett varning här i Värmland.
jag har verkligen tur nu två gånger i rad har jag vunnit 2hockeybiljetter till hemma match.Vi som är anställda av Karlstads kommun kan delta i olika tävlingar så jag har anmält mig till alla hemma matcher,Så imorrn ska jag iväg och hejja på Färjestad igen😀
 
 
 
 
2015-09-21 @ 19:28:12 Permalink väder/årstider Kommentarer (13) Trackbacks ()


Långt mellan

......mina blogginlägg jag vet inte  riktigt vad det är med mig .....för jag tycker inte jag hinner med det här att läsa andra bloggar längre ändå när jag väl gör det tycker jag det är jättekul!
 
Nu känns det verkligen att hösten är här det är så mörkt på kvällarna och ändå har det bara börjat!Suck ni som känner mej vet ju att jag avskyr den mörka årstiden!
Men i år ska jag bryta mörkret och sticka till våra vänner på Fuerteventura över jul och nyår!vi får låna en lägenhet 
jag har lite dåligt samvete för mina föräldrar och mina stora barn att inte fira med dem men de vet att jag har längtat efter det här ialla år!och säger att det är lugnt mamma/dottern...
vi kommer fira minijul tillsammans dagen innan jag sticker!
 
Längtar.....
2015-09-14 @ 20:27:14 Permalink Resor Kommentarer (12) Trackbacks ()


22år

i morgon (måndag) så fyller min dotter Jennifer 22 år ! så hipp hipp hurra för min fina Goa Jennifer på hennes dag!
vi ska till henne på kvällen och fira🎂
Redan som bebis var min Jennifer en snäll och glad tjej,ett litet troll kom till oss hon hade så himla mycket hår när hon föddes,idag är det fortfarande en snäll och glad tjej.
Älskar dej min förstfödda❤️
2015-09-06 @ 20:32:00 Permalink Jennifer Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0