div id="wrapper">

11år

Tänk att imorgon tisdag så fyller min lilla Nellie 11år🎂
Nu är hon inte liten längre men hon kommer alltid vara min lilltjej!
Grattis min fina flicka!
Nellie har redan fått en present av oss en ny cykel !Sen ska vi åka till London på höstlovet och besöka Harry Potter studios!
Födelsedagen kommer att firas med syskonen ,mormor,morfar och farmor!
Tjejkompisarna var här i lördags på tjejfest😀
2015-08-31 @ 20:22:42 Permalink Nellie Kommentarer (10) Trackbacks ()


Härligt

å vilka härliga dagar det har varit i nästan två veckor,men nu verkar det va slut,idag har det verkligen regnat i Karlstad,men jag hoppas att vi får behålla värmen ett bra tag till och att solen kommer tillbaka igen.
nu har idol dragit igång igen,jag och Nellie kollar på det och det är verkligen många bra som är med.men ibland funderar jag på dem som söker hör de inte att de inte kan sjunga tro😂
Kollar ni på idol?
2015-08-25 @ 20:04:48 Permalink väder/årstider Kommentarer (9) Trackbacks ()


Jobba


Nu har jag börjat jobba efter ett långt och härligt sommarlov.På torsdag kommer barnen och innan det så är det mycket att fixa och greja med,alla planeringar ska skrivas,scheman och en hel del annat ska fixas.Jag tycker det är jättekul när ett nytt läsår drar igång och detta läsår blir det sista med min underbara klass.Tänk att jag har haft dem ända sen f-klass,vi känner varandra mycket bra nu efter alla år tillsammans.
på torsdag startar vi lärare upp med en sång det är tradition på vår skola,iår har några lärare satt ihop en ny text till mellolåten "Groupie" fast vi sjunger vi ska börja skolan ja vi ska börja skolan 😀
Har ni börjat jobba nu?
2015-08-17 @ 22:04:39 Permalink Pedagogik/Skolans värd Kommentarer (13) Trackbacks ()


Hallå


Nu är min bloggsemester och mitt sommarlov slut.På fredag börjar jag jobba igen och barnen börjar skolan nästa torsdag.
Min sommar har varit härlig och jag har hunnit med att göra det som jag hade tänkt.Nu blev ju inte den svenska sommaren den bästa vädermässigt men det har varit bra ändå .
Jag och Nellie och pappan åkte till Spanien på midsommarafton,vi startade i Barcelona.När vi åkte från Karlstad var det 11grader och regn och vi landade i solsken och 26 grader.
 
Dagen efter åkte vi till en by som ligger ca. 6mil norr om Barcelona-Malgrat de mar. Här stannade vi i 5 dagar,Det här var en mysig by med en gammal del,där vi hyrde en lägenhet )och en nyare del där de flesta turister höll till.
Medelhavet bjöd på 23 gradigt vatten så vi hade inget att klaga på,jo en grej en miss var att det inte fanns AC på rummet men det gick bra ändå vi ordnade korsdrag så vi kunde sova gott på nätterna.
 
Malgrat de mar hade en nästan mil lång sandstrand där vi tillbringade våra dagar.Små mysiga gränder där man kunde strosa omkring,små fina parker där små gröna papegojor skränade och flög omkring.Vi handla en del av vår mat i slakteriet och i den mysiga frukt och grönsaksaffären,
 
För varje dag som gick blev det varmare i Sverige frös folk och i Spanien blev det en värmebölja som är ovanlig för den här tiden på sommaren.Redan efter dag 5 så steg temperaturen över 30 grader som varmast hade vi 42 i skuggan.Då är det för varmt ,men att sitta under ett parasoll och läsa och bada mycket går det med😀
Vi ålte vidare till Costa brava kusten och den mysiga byn Tossa de mar där vi har varit förut.här stannade vi i 10 dagar och hälsade på bekanta som vi lärt känna där och mötte upp våra engelska vänner som vi har träffat varje år vi är där.
Vi återvände till Barcelona där vi stannade en dag innan vi åkte hem till Sverige.
Hemma i Sverige har jag tagit vara på de stackars soltimmar som varit,varit ute på sjön ,läst massor av böcker och bara slappat,jag hann med ett besök på Orust hos min syster med.
Hur har er sommar varit?

 
 
2015-08-12 @ 04:16:00 Permalink Resor jag gjort Kommentarer (10) Trackbacks ()


RSS 2.0