Kladdiga Chokladhjärtan

Kladdiga chokladhjärtan
100g smör eller margarin
2 ägg
3 dl socker
1½ dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
100 g hackad mörk choklad
Florsocker

Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i smöret. Blanda övriga ingredienser för sig och rör sedan ihop allt. Lägg ett bakplåtspapper i en form på ca 25x30 cm. Häll på smeten. Grädda i 30 min i 150 grader.

Låt kakan svalna något, vänd kakan upp och ner och pudra över florsocker. Ta sedan ut hjärtan med en pepparkaksform

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej!
Nu har jag gluttat omkring här lite, men jag ska kika mer sen.......kul med bilder från Australien. Har själv varit just på dem platserna.
Vi ses på jobbet!

2007-10-24 @ 13:28:08
URL: http://nosain.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0