Kladdiga Chokladhjärtan
Kladdiga chokladhjärtan
100g smör eller margarin
2 ägg
3 dl socker
1½ dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
100 g hackad mörk choklad
Florsocker
Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i smöret. Blanda övriga ingredienser för sig och rör sedan ihop allt. Lägg ett bakplåtspapper i en form på ca 25x30 cm. Häll på smeten. Grädda i 30 min i 150 grader.
Låt kakan svalna något, vänd kakan upp och ner och pudra över florsocker. Ta sedan ut hjärtan med en pepparkaksform
100g smör eller margarin
2 ägg
3 dl socker
1½ dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
100 g hackad mörk choklad
Florsocker
Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i smöret. Blanda övriga ingredienser för sig och rör sedan ihop allt. Lägg ett bakplåtspapper i en form på ca 25x30 cm. Häll på smeten. Grädda i 30 min i 150 grader.
Låt kakan svalna något, vänd kakan upp och ner och pudra över florsocker. Ta sedan ut hjärtan med en pepparkaksform
Kommentarer
Postat av: Katarina
Hej!
Nu har jag gluttat omkring här lite, men jag ska kika mer sen.......kul med bilder från Australien. Har själv varit just på dem platserna.
Vi ses på jobbet!
Trackback