Fransk Hallonpaj
2dl socker
2 ägg
½ tsk bakpulver
200g hallon
100g kylkallt smör
Blanda socker och ägg poröst, gärna med en elvisp tills det blir alldeles vitt. Sikta vetemjöl och bakpulver i en annan bunke, så att det blir fritt från klumpar eller liknande. Häll sedan ner detta i äggsmeten och rör om försiktigt så att det blandas.
Häll sedan de torra ingredienserna i äggsmeten. Häll sedan allt i en väl smörad form. Lägg sedan ner hallonen hur man nu vill ha dem. Sedan hyvlar man eller skär smöret i tunna skivor och lägger det på kakan som ska in i ugnen. Låt den gräddas mitt i ugnen i cirka 35 minuter på 175 grader.
mumsigt va gott
mumsigt va gott
Hallon är gott. Speciellt nyplockade.
mmm den ser supergod ut.Ska testa den.
Bra att det fungerar,.,kramen och ha en fin vecka.
Hej Jennifer. Tack för ett smarrigt recept!
Kram
Mmm mums låter himmelskt gott :)
Kram
Mums! Mer tjejkvällar åt folket ;)
Himmelskt kan jag tro..ska prova den till helgen..thank you.
Mmmm, det vattnas i munnen på mig! Det måste jag skriva av, tack... L
Det såg väldigt läckert ut .. och jag gillar Hallon paj :)
gottigt!
- åh så gott! kram!
Den ska jag prova låter jätte god. Kram
Det där får jag äta EFTER min 15 veckors challenge hahaha
Såå gott, det syns på bilden :)
Kram
å vilken paj , Denna ska jag testa på.
DEN ska jag baka!!!
Kram