Fint
fast vi har inte haft någon sol och riktigt kallt har det varit
Sv: mm, det måste kännas härligt att vid den här årstiden komma dit där det blommar och är grönt och varmt
kramar
Fin bro, var ligger den någonstans? *nyfiken*
Kraam Izabell
Så länge det är under 10 grader kallt är vintern ok;) Jaaa!! Dublin onsdag nästa vecka=))
Ja vackra vita vinterdagar beställer vi mer av!
Kraaaaam
Vackert är det! Är glad när det är vackert och att det blivit ljusare....lite varmare vill jag ha:).
-18 har vi u....brrrr
Kramar
Fina foton! =)
Fina vinterbilder....men nu vill vi ha vår!!
Vi har också haft sol idag. Har riktigt sugit in solen.
/P
Åh så vackert :) gillade verkligen den där bron. Kram
Så fina bilder!
Sv. "sådan matte, sådan hund" ;)
Kram
Hej
Ja ett kort borde jag väl kunna fixa. 40 sa du... när i mars och vad är hon för typ av person (intressen och så) Och ska det stå nåt speciellt?
Å fint. Ja dom här fina vinterdagarna är inte alls fel. Härligt är det. Kram kram
Kan bara hålla med! Stenbron är himla vacker och tillsammans med så här fint väder så är kombon oslagbar!
Ha en bra dag!
Fina bilder på en vacker gammal bro i vintertid! Vackert väder oxå!
Själv städar och röjer jag så fort jag är ledig. Kastar på sin höjd några blickar genom fönstrena...
nje de blev lite fel, kamel kommer på fredag, åhh så¨de va din båt :)
Åh så vackert :-)
Mycket vackert!
Sv: Kycklingen hittade jag på bara. Tog lite sånt och lite sånt.
Men cheesecaken..här kommer receptet på den:
Ingredienser
50 g smör eller margarin
20 pepparkakor
Fyllning
5 gelatinblad
200 g philadelphiaost
3 dl gräddfil
2 1/2 dl florsocker
rivet skal och saften av 1 apelsin (saften av 1 apelsin motsvarar ca 1 dl)
2 apelsiner (till garnering)
Så här gör du
Smält matfettet. Krossa pepparkakorna i en mortel eller finfördela i matberedare till ett smul.
Blanda smul och matfett. Tryck ut blandningen så att den täcker bottnen och kanterna i en rund form med löstagbar kant ca 20 cm i diameter (för 6 port). Ställ kallt.
Fyllning: Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Blanda ost, gräddfil, socker, skal och saft till en jämn smet.
Ta upp gelatinbladen och smält i kastrull på svag värme eller i mikron. Låt lösningen svalna något. Rör sedan ned den i en tunn stråle i ostsmeten. Låt den halvstelna.
Häll smeten i formen. Låt stå i kyl ca 1 timme eller tills smeten stelnat helt.
Garnera med skivor av apelsin.
Kram!
Åh...så vackert! Lika bra att passa på att njuta :-)
Kram
När vintern är som bäst...! Kram på er!
Den är verkligen vacker den där bron, och den gör sig fint i vinterskrud också :-)
Åh så fint.
sv: Åh, fruktsallad är så otroligt gott, & faktiskt underskattad. Tusen tack för din fina kommentar kära du! ♥
Kram
Vackra bilder♥
Har kommit underfund med, att vintern är vacker ändå :) lagomt med snö och kyla.
Kramen rara du♥
Fint - ja det är bara förnamnet på dina bilder. Stenbroar det är något speciellt med dem. Vackra i alla årstider. Vilket arbete som ligger bakom denna långa vackra bro.
Inte ofta man får se så fina bilder på karlstad i bloggar ;)