Boktips...


Journal 64 (pocket)
Det här är den fjärde boken om Carl Mørck och Avdelning Q! Det här var en riktigt bra och spännande bok. Jag har gillat de andra tre ,jag gillar sättet han skriver på, spänning med inslag av humor.Den första boken Kvinnan i rummet finns på film och den har jag bestämt att se!.

Grymhet, tvång och förnedring tillhörde vardagen på kvinnohemmet på ön Sprogø. Dit kom Nete Hermansen - och hon trodde att hon lyckats ta sig därifrån. En dag hinner hennes förflutna ikapp henne och det blir inledningen på en av Avdelning Q:s hittills svåraste utredningar. Vilka hemligheter finns i Netes förflutna? Vad var det egentligen som hände med henne och människorna omkring henne?
Snart går det upp för Carl Mørck och hans assistenter Assad och Rose att fallet bara är en del av något betydligt större. Det handlar om fruktansvärda övergrepp - som fortfarande pågår. Samtidigt får Carl Mørck problem på det privata planet när han blir misstänkt för mordet på sin farbror.


Bröllopsbekymmer (inbunden)  Bröllopsbekymmer av Madeleine Wickham En lättsam bok som passar bra att läsa vid vågornas brus:)Madeleine Sophie Wickham, född Townley 12 december 1969 i London, är en brittisk författare inom genren chick lit som även skriver under pseudonymen Sophie Kinsella
När Milly är arton år gifter hon sig med Allan för att han ska få stanna i England. Allan håller inte kontakten med Milly. Tio år senare ska Milly gifta sig med Simon. Ett stort bröllop planeras när Millys förflutna hinner ikapp henne.

 Sömntuta (pocket)

Det här var en riktigt otäck bok. Men å så spännande!En ondskefull men sofistikerad berättelse som ger en helt ny dimension åt kriminalgenren.
Mark Billingham arbetade länge som ståuppkomiker innan han på heltid började skriva för de brittiska tevekanalerna BBC och ITV. Sömntuta är hans debut som skönlitterär författare.

Det är inte vanligt att unga kvinnor dör av stroke, men när tre olika fall inträffar på kort tid väcks misstankar om att allt inte står rätt till. När man sedan upptäcker spår av benzodizepiner i den enas blodprov blir dödsorsaken ändrad från "naturlig död" till mord.
Polisen famlar i blindo ända tills mördaren tycks begå ett misstag. Alison Willets överlever - hon kan se, höra och känna - men är oförmögen att röra sig eller kommunicera med omvärlden.
Kommissarie Tom Thorne står inför ett fall som inte liknar något annat och snart inser han att det inte var Alison som var misstaget utan de tre andra kvinnorna. Vad gärningsmannen är ute efter är inte att ta livet av sina offer utan att försätta dem i ett tillstånd där de varken är levande eller döda!


 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: camilla

Alltid bra med boktips.
Tackar!
Kram!

2014-03-07 @ 08:14:55
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Jessica Högberg

Adler lät som en bok för mej...

2014-03-07 @ 08:30:25
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Therese

Hej! Tack för tipsen, har faktiskt inte läst någon av dom. Har så mycket att läsa så jag blir yr! :)Just nu håller jag på med 438 dagar. Sen har jag sju böcker som ligger på hög och väntar på att få bli lästa :)
Kram

2014-03-07 @ 10:23:51
URL: http://tess74.blogspot.se
Postat av: ✫ Fru Eriksson

~ Tack för Boktips ~

/Trevlig Fredag

2014-03-07 @ 10:41:56
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/
Postat av: ansepanse

tack för boktipsen :)
Sv: de där tallrikarna har jag fått av mamma :) vi åt faktiskt på dem när jag var barn :)
ha en fin fredag
kramar

2014-03-07 @ 11:16:39
URL: http://kinaguld.blogg.se
Postat av: Bosse Lidén

Jag ger högsta danska betyg till avdelning Q. Vilka spännande, välskrivna och roliga böcker. Fredagskram Bosse

2014-03-07 @ 15:23:45
URL: http://bosseliden.wordpress.com
Postat av: AnnaKK

Jag måste försöka ta mej tid att läsa lite kurslitteratur nu i helgen. Åtminstone en bok borde jag läsa från pärm till pärm... Phu!

Idag läser jag på nätet istället; Om fönster!! ;-) (Vi måste köpa ett antal nya såna till vårt renoveringsobjekt, men hjälp vad DYRA dom är!? 8-X)

2014-03-07 @ 15:31:47
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Jag måste försöka ta mej tid att läsa lite kurslitteratur nu i helgen. Åtminstone en bok borde jag läsa från pärm till pärm... Phu!

Idag läser jag på nätet istället; Om fönster!! ;-) (Vi måste köpa ett antal nya såna till vårt renoveringsobjekt, men hjälp vad DYRA dom är!? 8-X)

2014-03-07 @ 15:32:46
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Susanne

Bröllopsbekymmer är nog den bok som passar mig bäst. Gillar lättsamt :)
Var semestern bra?

Kramisar

2014-03-07 @ 19:55:57
URL: http://beauty-beholder.bloggplatsen.se
Postat av: VERONICA - modeblogg

Grymma boktips tjejen! Kul inlägg :) Kramar

2014-03-07 @ 20:31:53
URL: http://glossfashion.com/vveronicas/
Postat av: Pernilla

Tack för tipset. Q har jag inte läst men det är kanske dags?
/P

2014-03-07 @ 21:17:32
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Znogge

Sömntuta har jag läst och den var ruggigt bra minst sagt!

2014-03-07 @ 23:09:24
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Johanna - A dream as a model ♥

kul med tips :D

2014-03-07 @ 23:24:46
URL: http://Jonza.blogg.se
Postat av: Inga M

Tackar för boktips! De mottages alltid tacksamt. Just nu har jag shoppat lite på bokrean så jag har ett tag framöver. De böcker du skriver om har jag inte stött på tidigare, alltid kul med nya bekantskaper i bokvärlden.
Ha en trevlig helg!

2014-03-08 @ 06:27:15
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0