Boktips*2


 Den här boken var riktigt bra och spännande. Jag tycker att man ska läsa Springfloden först för det är en del saker som man behöver veta för att hänga med i storyn!Det är en riktig bladvändarbok så läs den om ni vill ha lite spänning:)

Cilla & Rolf Börjlind är Sveriges mest erfarna manusförfattare och ligger bland annat bakom de hyllade deckarserierna Graven och Morden. De har också skrivit manus till ett tjugotal Beckfilmer och en mängd andra succéer på tv och vita duken.

Deras första bok, Springfloden, introducerade Tom Stilton och Olivia Rönning. Den har väckt stor internationell uppmärksamhet och sålts till ett tjugotal länder.

Marseille. En kvinna hittas styckad och nergrävd i ett strövområde. Hon har tidigare arbetat på en cirkus som target girl för en knivkastare. Hennes död skakar om en nära vän till den före detta polisen Tom Stilton. Tillsammans åker de ner till Frankrike för att ta reda på vad som ligger bakom det brutala mordet.
Stockholm. En tulltjänsteman hittas hängd i sitt hem. Polisen konstaterar snart att det rör sig om ett fingerat självmord och sätter dådet i samband med ett parti droger som tullen beslagtagit.
Olivia Rönning dras ofrivilligt in i mordet på tulltjänstemannen och börjar följa andra vägar än huvudutredningen. Motivet till mordet leder henne in i kretsar som tjänar grova pengar på att mjölka det svenska välfärdssystemet.
När Tom och Olivia inser att mordgåtorna är sammanflätade tar de hjälp av varann för att lösa dem.

Den tredje rösten är den andra boken om Tom Stilton och Olivia Rönning.(om bok+bild lånad hos Adlibris)

 
Häng med på en resa fylld av kärlek, sex, vänskap och skratt. En liten värld av Åsa Hellberg är en varm och underhållande feelgood-roman med mogna kvinnor i huvudrollerna.
Jag älskar Hellbergs sätt att beskriva huvudpersonerna i hennes böcker och man dras lätt in i historien.Det känns som man är på de platser hon beskriver så väl.
Den här boken var jättebra en sån där mysbok som man blir glad av att läsa och jag ville inte att den skulle ta slut!

Har man ingen reskamrat får man väl följa efter någon som är på väg till Arlanda, tänker Elsa, 70-årig änka som inte längre vill sitta ensam i Farsta. I smyg förföljer hon slumpvis utvalda personer och hon hinner komma till både Västerås och London innan den riktigt stora resan står för dörren.
Isabella, före detta filmstjärna, blir fortfarande igenkänd för sitt vackra ansikte. Vid 50 står hon i ett vägskäl och funderar på vad hon ska göra av sitt liv. Ska hon sälja sitt framgångsrika företag, ska hon flytta utomlands, ska hon någonsin våga öppna sitt hjärta för en man igen?
Carina, Isabellas färgsprakande väninna, bor i England och blev nyligen lämnad av sin man för en yngre talang. När allt vänds upp och ner drar hon med sig Isabella in i ett nytt projekt: de ska bo och arbeta tillsammans på den engelska landsbygden.
Slumpen, eller om det kanske är ödet, för samman Elsa med Carina och Isabella och de tre kvinnorna får stor inverkan på varandra. Alla försöker de hitta nya vägar i tillvaron, men det är betydligt svårare att förändra sig själv och sitt liv än de trodde. (om bok+ bild lånad hos adlibris)Kommentarer
Postat av: Anonym

t

2014-05-03 @ 10:09:04
Postat av: Znogge

Tack för tipsen! Bra boktips kan man inte få för många av :-)

2014-05-03 @ 10:13:28
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Just nu har jag inte tid att läsa böcker... De e mycke nu! :-)

Ha en finfin lördag!

2014-05-03 @ 10:49:38
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Anonym

tack för boktipsen :) de verkar bra
Sv: jo, nu vill vi ha värmen tillbaka igen
kramar

2014-05-03 @ 10:49:48
URL: http://kinaguld.blogg.se
Postat av: Pernilla

Tack för tipset!
Snart är det semester och då ska jag läsa.
/P

2014-05-03 @ 15:52:59
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Veiken

Jag ska snart göra ett break på bloggen och då ska jag ladda ner några böcker i paddan. Jag får se om jag hinner läsa då! :) Kram

2014-05-03 @ 19:15:01
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Mia

Tusen tack för tipsen, såna är alltid värdefulla, kram på dig!

2014-05-04 @ 05:54:59
URL: http://www.matmia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0