Boktips

Nu har jag läst ut Anna Janssons senaste bok om polisen Maria Wern.Den här var riktigt bra och spännande.
Kan rekommenderas.
En åldrad skolfotograf blir brutalt nedslagen i sitt hem på norra Gotland. Någon har försökt tända eld på hans arkiv. Han hittas död efter fyra dygn.Tomas Hartmans mor blir misshandlad och lämnad i skogen för att dö. Hon minns vagt att någon filmade henne.
När Maria Wern tar över utredningen hotar mördaren att lägga ut Marias privatliv i offentligheten. "Det kanske är det enda vapen som behövs i framtiden", spekulerar Per Arvidsson, "den offentliga skammen."
Isin nya kriminalroman tar Anna Jansson upp högst aktuella teman. Med ett enda sänd på datorn kan en bild nå tusentals anhängare i ett nätverk. Vad händer när vi aningslöst lägger ut bilder ur våra liv på Facebook? Vem får tillgång till dem? I fel händer kan våra mest privata bilder vara ute i offentligheten. Och vad är vi beredda att göra för att slippa skammen?
Den här boken är mycket bra.Liane Moriarty är från Australien Sydney.Hon skriver på ett väldigt beskrivande sätt.det är en sån där bok som är omöjlig att lägga ifrån sig innan den är utläst!
 
 När Cecilia, en lycklig mamma och fru, en dag hittar ett brev på vinden där det står ”Öppnas i händelse av min död”, hade hon kunnat göra precis som hennes man John-Paul ber henne om, att låta brevet förbli oöppnat. Självklart gör hon tvärtom och hemligheten som uppdagas är mycket större än vad någon kunnat tro. 
En annan viktig person är Tess. Hennes liv faller ihop när hennes man och hennes kusin berättar att de är kära i varandra.
Samtidigt drabbas en tredje kvinna, Rachel, hårt när hon får reda på att hennes älskade barnbarn ska flytta med sina föräldrar till New York. 
På en skola flätas de tre kvinnornas liv och öden ihop och bildar en spännande och händelserik handling.
 
Det är ingen slump att ”Öppnas i händelse av min död” har blivit en internationell succé och legat över 50 veckor på New York Times bästsäljarlista.
Det här är en bok som lyckas hålla mig intresserad från start till slut.
 
 


Kommentarer
Postat av: Soffie

S

2015-05-17 @ 21:07:25
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag älskar mina hemtrakters deckare. Men hag ligger ohjälpligt efter. Hinner inte läsa det jag vill.
/P

2015-05-17 @ 21:20:19
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Znogge

"Alla kan se dig" var riktigt bra!

2015-05-17 @ 22:07:40
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Lotta

Fattar inte hur du hittar alla bra böcker, nu har jag ännu flera böcker på min köp lista. Jag ska köpa på mig lite böcker som jag ska ta med till Australien. Är tacksam för alla tips jag får av dig. Jag tar med min lista när jag kör till Ullared, där är pocket billigt. Skönt att läsa på flyget, blir ju några timmar. Vi åker runt den 27 okt och stannar ca 4 veckor. Längtar!

Kram

2015-05-17 @ 23:57:45
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: TantGlad

Bra boktips är bra. Tack för dom.
Ha nu en jättefin måndag och ny vecka.
Kramkram.

2015-05-18 @ 04:53:00
URL: http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: Madde

Anna Jansson är en riktigt bra författare :) Läser el lyssnar just nu på en bokserie av Dan Buthler och Dan Örhlund.. riktigt bra faktiskt. :)

Kram

2015-05-19 @ 22:40:00
URL: http://madeleine66.blogg123.se/
Postat av: Bosse Lidén

Andra boken ligger och väntar på mig hemma.
Gotland gillar jag alltid att läsa om.
Kram Bosse bokälskare

2015-05-20 @ 10:17:47
URL: http://bosseliden.wordpress.com
Postat av: Cissi

Tack för tipsen!
Dom har jag inte läst :)

2015-05-20 @ 14:51:47
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0